Back to top

Csapatépítés

Játékszervezés

1
2

Rólunk

Egyesületünk 2016-óta áll az Airsoftosok szolgálatában. Magját három korábbi csapat KETAT, TAT, GOAT, alapító tagjai alkotják. Fő tevékenységi körünk az Airsoft játékszervezés, ezek mellet civil és jótékonysági rendezvények aktív támogatását is célul tűztük ki. Egyik legnagyobb célkitűzésünk az Airsoft hivatalos sportágkénti elismertetése, széles körű megismertetése a fiatalabb és idősebb generációval. Tudásunk és tapasztalatunk legjavát igyekszünk átadni a felnövekvő generációknak, levetve a korábbi időszakok rossz paradigmáit

Korábbi facebook, instagram oldalunk és e-mail címünk megváltozott. Ennek oka, hogy egyik alapító csapatunk a D.M.G. minden tagja kivált egyesületünkből és BLS néven folytatják tovább.

PARTNEREK / PARTNERS

TÁMOGATÓK

Projekt címe: A meglévő védőeszközök számának növelése, valamint a
játékmódhoz kapcsolódó eszközpark fejlesztése, cseréje, újak beszerzése.
Pályázati azonosító: NEAO-KP-1-2022/3-000324
Támogatott összeg: 150.000,-Ft.

Szolgáltatásaink

Csapatépítés

Baráti társaságok, munkahelyi kollektívák számára lehetőség van zárt körű játékokat tartani, ahol a játék felügyelete mellett, a teljesen kezdőket is bevezetjük az Airsoftba. A játékhoz teljes körű felszerelést, felügyeletet és helyszínt biztosítunk.

Rendezvény

A városi-, falusi-, vállalati családi napok változatos színfoltja lehet kiállításunk és bemutatónk. A kiállított fegyvereket, felszereléseket fotózás erejéig fel lehet próbálni, valamint a helyszíntől függően lőteret alakítunk ki, esetleg diorámát építünk fel.

Játékszervezés

Egyesületünk fő profilja a sportot már ismerők számára a játékok szervezése. Egyesületünk több, változatos pályán havi több alkalommal szervez változó nehézségű játékokat, amelyekre természetesen a teljesen kezdő, leendő sporttársakat is szeretettel várjuk.

Pályák

Egyesületünk több engedéllyel használt területtel rendelkezik Bács-Kiskun és Pest megyében (Nagykőrös, Cegléd, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Tázlár, Tápiószele). Helyszíneink változatosak, élményt nyújtva akár a szabadtéri, akár az épületben történő játékok kedvelőinek egyaránt. Pályáink listáját folyamatosan bővítjük ezzel is változatosságot biztosítva a sport kedvelőinek.

ARAHSE - Eseményeink

Eseményeink

Instagram

Kapcsolat

*FONTOS: a válasz e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik!