Back to top

Rendezvény

Az egyesület minden korcsoport számára lehetőséget biztosít a fizikai és szellemi fejlődésre. Mindenki által elérhető folyamatos tájékoztatással és szervezéssel segítünk részt venni a különböző kalandos kihívásokon. Egyesületünk azzal a céllal alakult, hogy elérhetőbbé tegye, a kevesek számára ismert szabadidős- és extrém sport tevékenységeket. Szeretnénk az emberek mindennapjaiba becsempészni a mozgást, az aktív szabadidő eltöltést.

Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekekre, fiatalokra mert az airsofton keresztül nem csak önfegyelmet tanulnak, hanem állóképességüket, fizikai erőnlétüket, koncentráló képességüket erősítik, s a pályán mozogva észrevétlenül megszeretik és megismerik a természetet. Mindezeket barátok közt, akár családi körben, a versengés szellemében és teljes csapatszellemben.

Partnereink akik már több alkalommal vagy évek óta visszatérően egyesületünket keresték fel rendezvények, (városi napok, jótékonysági rendezvények, gyermeknap) lebonyolításával.

  • Jakabszállás-Fülöpjakab Általános Iskola Eötvös József Általános Iskolája
    2015 óta minden évben
  • Nagykőrösi Arany János Református Általános Iskola 2016 óta minden évben
  • Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány által 2017 óta minden évben jótékonysági rendezvény ajándékokkal
  • Cegléd, Nagykőrös, Tápiószele, Kecskemét, Tiszaalpár, Helvécia, Törtel települések önkormányzatai által meghívásos rendezvény