Back to top

Csapatépítés

Játékszervezés

1
2

Rólunk

Egyesületünk 2016-óta áll az Airsoftosok szolgálatában. Magját négy korábbi csapat DMG, GOAT, TAT KETAT csapatok alapító tagjai alkotják. Fő tevékenységi körünk az Airsoft játékszervezés, ezek mellet civil és jótékonysági rendezvények aktív támogatását is célul tűztük ki. Egyik legnagyobb célkitűzésünk az Airsoft hivatalos sportágkénti elismertetése, széleskörű megismertetése a fiatalabb és idősebb generációval. Tudásunk és tapasztalatunk legjavát igyekszünk átadni a felnövekvő generációknak, levetve a korábbi időszakok rossz paradigmáit

Szolgáltatásaink

Csapatépítés

Baráti társaságok, munkahelyi kollektívák számára lehetőség van zártkörű játékokat tartani, ahol a játék felügyelete mellett, a teljesen kezdőket is bevezetjük az Airsoftba. A játékhoz teljes körű felszerelést, felügyeletet és helyszínt biztosítunk

Rendezvény

A városi-, falusi-, vállalati családi napok változatos színfoltja lehet kiállításunk és bemutatónk. A kiállított fegyvereket, felszereléseket fotózás erejéig fel lehet próbálni, valamint a helyszíntől függően lőteret alakítunk ki, esetleg diorámát építünk fel.

Játékszervezés

Egyesületünk fő profilja a sportot már ismerők számára a játékok szervezése. Egyesületünk több, változatos pályán havi több alkalommal szervez változó nehézségű játékokat, amelyekre természetesen a teljesen kezdő, leendő sporttársakat is szeretettel várjuk.

Pályák

Egyesületünk több engedéllyel használt területtel rendelkezik Bács-Kiskun és Pest megyében. Helyszíneink változatosak, élményt nyújtva akár a szabadtéri, akár az épületben történő játékok kedvelőinek egyaránt. Pályáink listáját folyamatosan bővítjük ezzel is változatosságot biztosítva a sport kedvelőinek.

ARAHSE - Eseményeink

Eseményeink

Instagram

Kapcsolat

*FONTOS: a válasz e-mail elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik!