Az ARA-HSE jelenleg a lenti pályákra tud játékokat szervezni. Figyeld Facebook oldalunk, hogy mindig naprakész legyél mikor és merre játszunk. Kollégáiddal szeretnél érkezni? Keress minket e-mailen, vagy akár a Facen is. 

Kecskemét: Homokbánya

69000 m2-en vár téged is az Adrenalin! 60-80 fős játékokra is tökéletesen alkalmas a pálya. Részletekért kattints a lenti gombra.

Kecskemét: Paintball pálya

Hatalmas terület (több mint 250.000 m2), egyben az egyik legnépszerűbb pályánk is. Garantált a kifáradás és az adrenalin is. Részletekért kattints a lenti gombra.

Törökfái: Tábor

Kis csapatoknak ideális, avagy csapatépítőkre cégeknek, vállalkozásoknak is tökéletes. Körülbelül 57000 m2. Részletekért kattints a lenti gombra.

Tázlár: Lőtér

Óriási területen akár MILSIM, vagy LARP játékokat is tudunk szervezni. Mindenképp érdemes eljönni egy tázlári játékra is. Részletekért kattints a lenti gombra.

Cegléd: Dózsa Laktanya

A volt laktanya része mára tökéletes CQB (épületharc) területté vált, gyere Te is, ha szereted a pörgős játékot. Részletekért kattints a lenti gombra.

Hamarosan...

Egyesületünk folyamatosan bővül azért, hogy megtalálja mindenki a neki tetsző pályát, és persze, hogy minél közelebb legyünk hozzád is. Amennyiben új pályával szolgálhatunk, itt meg lehet tekinteni.