5. Hadikultúra és Military fesztivál – Kunszálláson Mi is ott voltunk!

5. Hadikultúra és Military fesztivál – Kunszálláson Mi is ott voltunk!

Idén június 8-10.-e között rendezték meg az 5. Hadikultúra és Military Fesztivált Kunszálláson. Egyesületünk is jelen volt, méghozzá rendületlenül mind a három nap. Nem látogatóként, hanem mint résztvevői lehettünk részesei a HM fesztnek. Hatalmas megtiszteltetés volt nekünk, hiszen ez valóban egy igazán remek alkalom lett arra, hogy az Airsoftot népszerűsítsük, illetve emellett bebizonyítsuk a kétkedőknek, hogy bizony ez egy remek sport és egyben hobbi is.

Hogy tartani tudjuk a lendületünket mindhárom napra “felosztottuk” magunkat. Persze volt aki valóban éjjel-nappal kint volt a helyszínen. Természetesen az idő is tesztelt minket, de helytálltunk. Pénteken este hatalmas viharban, szombaton egész délelőtti esőben is vártuk az érdeklődőket. Megérte, hiszen nagyon sokan jöttek el sátrainkhoz. Az egészen kicsiktől az idősebb korosztályig, mindkét nem képviselői ugyanolyan érdeklődéssel kerestek minket.

Az ARAHSE sátraiban rengeteg fegyvert lehetett kézbevenni, megtekinteni, illetve akár kipróbálni is. A népszerűbb 1911-es pisztolytól az MG42 géppuskáig, nagyon sok fegyverrel szolgáltunk a közönségnek. Egy pár kép hogy közelebb kerülj hozzánk és a HM Feszthez. Valamint az alábbi linken eléred a honvedelem.hu cikkét is … CIKK 

1 komment

Bejegyzés

Írj kommentet

E-mail címed nem lesz publikus. A *-gal jelölt mezők kötelezőek.

Válasz törlése

1 Komment