2017.12.03. – Airsoft Mikulásjáték és karitatív megmozdulás egyben

2017.12.03. – Airsoft Mikulásjáték és karitatív megmozdulás egyben

Év végi Airsoft Mikulás is beköszönt.

Lassan közeledünk az év végéhez. Hogyan is lehetne megünnepelni máshogy az év közelgő végét, mint egy kellemes kis Mikulásjátékkal, természetesen amolyan Airsoft stílusban. Minderre a kecskeméti Paintball pályán került sor. Az ARAHSE ezt az amúgy is tökéletes eventet megdobta egy kis Karitatív cselekménnyel. A közel 40 résztvevő mindegyike hozott magával egy-egy Mikuláscsomagot. Viszont ahelyett, hogy azonnal elfogyasztottuk volna, az így összegyűlt csomagokat átadtuk a KECSAP alapítvány részére. Mint a játék után megtudtuk, az ajándékok megfelelő helyre kerültek. Az ARAHSE bizony próbál minél többet adni, és a mikulás is a szeretet ünnepének egyik meghatározó jelképe.

Maga a játék.

Jómagam elég fázós vagyok, így nem is meglepő hogy a Michelin emberke hozzám képest gyenge kezdőként állt volna mellém. Két nadrág, 2 pulóver, plusz kabát, és egy amolyan „gyerekcsináló” sapka. Kellőképpen felöltöztem, de persze még így is szilánkosra akartam fagyni. De sebaj, a kezdeti készülődések után, végre elindult a játék. A lényeg hogy a piros és a sárga csapat minél több szaloncukrot tudjon gyűjteni a pályán rohangáló „Airsoft manóktól”. Ők eredetileg egyik csapathoz sem tartoztak, viszont lehetőségük volt felvenni hol sárga, hol piros karszalagot, így erősítve az adott csapatot. Egy idő után – és persze a mozgás is sokat segített – már nem éreztem a hideget annyira erősnek, független attól hogy a hó rendületlenül esett. Körülbelül mindenki átázott, és véleményem szerint kellően el is fáradt. De a hangulat nagyon jó volt. A fegyverek javarésze, ha jól vettem észre megfelelően működtek, persze volt egy-két kivétel.

A játék végére…

A játék végére – amit sokan, többek között én sem vártam meg – kiderült hogy a két csapat közel azonos mennyiségű zsákmányt gyűjtött be, így az állás döntetlen lett. De természetesen nem is ez volt a lényeg, hanem hogy kiváló emberek, egy kiváló Airsoft meccsen vettek részt.

Köszönjük minden jelenlévő tagnak, és leendő tagnak. 🙂

A játékról több kép itt látható : >> Facebook <<

Bejegyzés

Írj kommentet

E-mail címed nem lesz publikus. A *-gal jelölt mezők kötelezőek.

Válasz törlése